rafet el roman - ve ooooo an gelirde , işte o an ben dayanamam beni benden alır götürür bu kelimeler
|
|
||||
|
||||
|
Ynt: Sizi En Çok Etkileyen Türkçe Şarkı Sözleri
rafet el roman - ve ooooo an gelirde , işte o an ben dayanamam
beni benden alır götürür bu kelimeler I'm come back!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
kazım koyuncu-gelevera deresi
fikret kızılok-yeter ki insanların biribirine zarar verme ve öldürme güdülerini yok etmek için bir gen araştıraması gerekiyor. ama bunu yapcak göt kimsede yok! |
|
|
||||
|
||||
|
Vega - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı
yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum üstüm açılmış ürperirken, sabah olmuş "uyan" dedi bir ses, "uyan,o burada" uyandım, aradım, bulamadım suçum neydi? neden böyle oldu? bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı koltuğuna senin kıvrılıp, hayalinle uyumuşum camlar açık kalmış, ürperirken sabah olmuş "uyan" dedi bir ses, "uyan,o burada" uyandım, aradım, bulamadım bu sabah bir umut var içimde; nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı Teoman - Ne Ekmek Ne de Su Uyanıver gökyüzüyle sonsuzluğa Unutuver Hatırlatırsa ellerin Süzülsün dudaklarından Yıllar boyunca Son bir nefes acın katlanınca Bana yoksun Biliyorum Usul usul eriyorum Kararıyor gözlerim hep Yorgunum Yığılır kalır Yüreğim Donuk gözlerinde Ter atar deniz geceler indiğinde Ne ekmek ne de su Sensizlik korkusu İstemem yeter ki sen Yanımda ol yeter Barış Manço - Bal Sultan Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Aşk ateşiyle yanmayan nasıl ocak yaksın ki Çocukluk nedir bilmeyen nasıl çocuk baksın ki Duydum ki dalından kopmuş gül gibi solmuş gurbette bal sultan Altın kafesteki bülbül gibi susmuş bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Bir akşam karanlığında çıkıp gitmiş bal sultan Gün batısında yıldızlarla buluşmuş bal sultan O gün bu gündür tatlı bir rüzgar eser gurbetten bal sultan Ve karanlık gecelerde ışıldar tüm yıldızlar Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Have you ever danced with the devil in the pale moonlight? |
|
|
||||
|
||||
|
gozlerim ateşte durmuş
bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez ne yaptın bana yardım et bana allah ıslak gozlerinin ustune nur gibi kar yağmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru dikmek olmaz bir dilek dile ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise guneşin ayım meleğim yıldızım.. Ceza - Anneme Bir insanı suçlarken onu parmağınla işaret ettiğinde unutma ki; diğer üç parmağın da seni gösteriyor. |
|
|
||||
|
||||
|
dokunduğum en sıcak ağustos akşamısın
ellerimde sevdanın yanık kokusu gezindiğim avare bir deniz kıyısı en güzel mehtap sensin denize dost aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an saçların rüzgarsa gözlerin nerede sesin şarkılarda nerede yüreğin ellerimde sevdanın yanık kokusu ey adı sevda nerede ellerin aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an.... feridun..... |
|
|
||||
|
||||
|
beni sana çağıran her ne ise sustur
yaşanınca tükenir bilirsin gemilere yük yüreğim gemiler okyanuslara düşlerime kal gözlerime bak gözlerimi yak bu kadarı yeter düşlerime kal kalbimde bir pişmalık olma tenimde sıradan anı yatağımdaki tükeniş olma düşlerime kal feridun Son düzenleyen geppetto : 31-05-2006 - 14:56 |
|
|
||||
|
||||
|
23 - Mor ve Ötesi
yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi sonu olmasa ummadık rüyalarda, eksilse yokolsa bile değer bir gün kendimi bırakıp, sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri yuttuğumu, gerisi zaten gözlerinde lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan, en baştan başlasam anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan, beklesem yanında lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne anlatmamı iste, lütfen beni uyandırma Balıklar - Mor ve Ötesi çocuktun, kırılgandın artık korku yok nemli gözlerinde yüzlerce binlercesi var omzuna oturmuş, ordan sana bakar çektin gittin baharın peşine güzelim renkler yüzünde artık dönüp bakmazsın güneşin solduğu evlere çıplak dursam, tanrıya sorsam niye ölür insan bile bile? ardımda yıllar sinsice kalbime sorar niye bu suçluluk niye? yolculuğun sonunda bembeyaz sevgini ört uykuma dün sabah seni gördüm aklın takılmış yine balıklara tertemiz, işsiz kalbin arabadan kaçıyor vahşi sokaklarda Beyaz - Mor ve Ötesi durduğun yerden devam etsin güzel olmasın kesilsin yine koş koş kurtul, eskit pabuçlarını dilimiz eksildi, küçük kaldık, düştük acımız oldu, çok oldu iyi ki oldu, iyi ki oldu beyaz beyaz dibine dek beyaz rüyası insana yalan söyledi sadece önce şaşkın dibine dek beyaz sonra iyi ki varsın, iyi ki yokum gölgem var, iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölge Yalnız Şarkı - Mor ve Ötesi olasılıklar, şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın, henüz yolun başındasın tesadüfen yalnızsın, gerçeklerin farkındasın kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne de çok şey demek oysa senden uzakta ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte ps : mor ve ötesi'ne boğdum galiba milleti
|
|
|
||||
|
||||
|
gün olur da belki bir gün benden bıkarsan
gün gelir de hani bu evden çıkıp gidersen, sanma ki senden, senin uğruna verdiklerimden geriye bir şey isterim sen ayrılırken... sanma ki senin için yaptıklarımın hesabı sorulacaktır senden... beni benimle bırak giderken başka bir şey istemem ayrılırken bana bir tek beni bırak ne olur gerisi senin olsun senin olsun... beni benimle bırak giderken başka bir şey istemem ayrılırken beni benimle bırak, ne olur.. gerisi senin olsun... bir başka alem seni benden alırsa, bir başkasına,olur ya, aşık olursan sanma ki senden, senin uğruna verdiklerimden geriye bir şey isterim sen ayrılırken... sanma ki, senin için yaptıklarımın hesabı sorulacaktır senden... beni benimle bırak giderken başka bir şey istemem ayrılırken bana bir tek beni bırak ne olur gerisi senin olsun senin olsun... beni benimle bırak giderken başka bir şey istemem ayrılırken beni benimle bırak, ne olur.. gerisi senin olsun... Asıl söyleni Nükhet Duru galiba, ben cover gibi bir versiyonunu dinlemiştim sanırım. Bir de bir zamanlar Bu sabahların bir anlamı olmalı yı dinleyip ağlardım arada bir hala büyük etkisi vardır üzerimde.
To sleep, perchance to dream, ay there's the rub, |
|
|
||||
|
||||
|
Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı'dan etkilenmeyen biri çıkar mı?
bkz. Sizi En Çok Etkileyen Türkçe Şarkı Sözleri Have you ever danced with the devil in the pale moonlight? |
|
|
||||
|
||||
|
MFÖ - İstedim
Sankı bır hayal gıbı Nasıl da dolastın hayatımda Bır yudumda dogmak bır sevgıde olmek ıstedım Gecelerde bır golge olmak ıstedım Sonsuza dogru akıp gıtmek ıstedım Bır resım bır ruya belkı bır sarkı Aynı bedende ıkı gonul olmak ıstedım Ve de yanımda bır tek senı ıstedım Oysa bır yalnıs gıbı sılınmeye yazıldım satırlara Her olumle dogmak hıc yokolmamak ıstedım Sensızlıge ofkelı sabır ıstedım Gonullerde sevgıye yol ver ıstedım Bır kere gordum bır kere sevdım Bın kez ıstedım Aynı sarkıda ıkı gonul olmak ıstedım Ve de yanımda bır tek senı ıstedım |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı: kymophobia
Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı'dan etkilenmeyen biri çıkar mı? you're like a stepsister to me. a stepsister who i want to sleep with. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı: swat diil... bizim için birer HİÇsiniz tanrılarınız gibi!HİÇ!yöneticileriniz,bürokrtlarınız gibi,HİÇ!ressamlarınız şairleriniz gibi!! |
|
|
||||
|
||||
|
önce naz, sonra söz, ve sonra hile
herseyi iceriyor bence! bilin bakalim hangi nerden geliyor bu sözler the world is a stage and each must play a part |
|
|
||||
|
||||
|
gece vakti gitar çalmak nerden geldi aklıma
bilmezdim insan geceleri düşünürmüş sevdiğini bu gece anladım görür görmez sevdiğimi ne olurdu eski günler tekrar geri gelseler bak dinmiyor sensiz göz yaslarım sensiz sabah olmuyor dinle bu gece bir umut var içimde bana geri döneceksin hardal----gece vakti düşmansız bir savaşta düştüler kalkmayacaklar |